“Jette – een dorp in de stad.” Zo verkoopt onze gemeente zich. En met recht en reden. Jette combineert de voordelen van een grootstad met de nabijheid en warme sociale banden van een dorp. Sinds 2008 ben ik hier actief en twee jaar geleden ging ik er ook wonen. Een aanrader!”

ACTUA

Buurtbarbecue zondag 9/7

Onze 2de buurtbarbecue was een schot in de roos.

Een 100-tal buren kwam samen, het eten was lekker en divers, de gesprekken open en hartelijk, de kinderen amuseerden zich rot én zoals vorig jaar was de zon van de partij!

 

Heel erg bedankt aan alle buren die meegeholpen hebben. (Vlamingen, Franstaligen, Fransen, Marokkanen, Iraniërs, Spanjaarden, Nigerianen, etc. maar allemaal Jettenaar!)

 

Met speciale dank aan Sophie Molle, Nathalie Bruxelles en Nicholas Laurent waarmee ik samen de harde kern vorm. Dank ook aan burgemeester Doyen Hervé om het gezellig moment te delen en voor de materiële ondersteuning vanuit de gemeente.

 

Urban Soccer tornooi - zaterdag 25 juni

Geslaagde 2de editie van ons Urban Soccer tornooi in Jette!

Bedankt aan iedereen van Jette Jeune Jeugd die hier mee de schouders onder zette, vooral Sébastien, Mounir, Marie, Valérie, Christophe Kurt, Gianni en Cédric. En uiteraard ook dank aan burgemeester Doyen Hervé die mee de handen uit de mouwen stak.

 

Bedankt aan Felicien Thiry, Stéphanie Hugo en Piret Philippe voor de geleende foto's.

Iftar - zondag 18 juni

Op 18 juni woonden we met CD&V Jette een iftar bij. Het was een fijne avond - rustig en sereen, lekker en gezellig - waarbij we onder Jettenaren honderduit babbelden over alles wat we maar wilden. Bijzondere dank aan Fatima-Zahra Amine die bergen werk verzette en bergen eten maakte. Wat overbleef ging naar hen die het wat moeilijker hebben.

 

Fier op onze afdeling en onze gemeente. Bedankt om langs te komen, staatssecretaris Bianca Debaets, imam Boubker en pastoor Dirk. Ook dank aan onze lokale mandatarissen, OCMW-voorzitter Brigitte De Pauw en gemeenteraadslid Joëlle Electeur.

Breng je graag eens een bezoek aan de Senaat of het Vlaams Parlement? Contacteer ons: joris.poschet@vlaamsparlement.be of 02/552.42.82.